Kläder, accessoarer och sånt som hör till

Jag behöver nya arbetsskor!


skrivet den 20 jul av Rickard, klockan:14:47
Jag behöver ett par nya arbetsskor. Jag behöver det nu! Mina gamla kängor har slitits ut efter att jag har haft dem i nästan en evighet. Det känns faktiskt lite som om jag föddes med dem, men så är ju faktiskt inte fallet, vilket min mamma nog är tacksam för. Det känns lite hårt att separera från dem, men mina fötter behöver en viss säkerhet på jobbet.

Jag behöver arbetsskor med stålhätta då jag värderar mina tår högt. Dessutom ska de ha rejäla sulor och givetvis vara bekväma - man spenderar ju faktiskt en hel del tid på jobbet. De bör även kunna andas bra så att det inte blir helt olidligt för både fötterna och mina medarbetare. Jobbet betalar givetvis och jag har fått tillåtelse att ta ut svängarna lite, därför är inte lågpris det första jag behöver kolla efter.

Jag har suftat runt en del (vad gjorde man egentligen innan internet?) och har hittat en möjlig kandidat. Det är företaget Arbesko som har en halvkänga som fungerar som skyddssko. Den har givetvis stålhätta men också en stålskena i sulan för extra stabilitet. Den är i impregnerat skinn med ett ventilerande foder och har en inbyggd gel för stötupptagning och allmän bekvämlighet. Rekommenderas för den lätta industrin, bygg och anläggning samt serviceyrken. Verkar perfekt. Den ser inte helt tokig ut också. Den kommer nog bli min nästa arbetssko. Jag blir säkrare på den saken ju mer jag tänker på det.

Behöver nog ett par arbetshandskar också, men det får jag nog ta med chefen först. :D

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed