Kläder, accessoarer och sånt som hör till

En t-shirt som är ett måste


skrivet den 24 jun av Rickard, klockan:01:32
T-ShirtSom fan av Seinfeld, men kanske ännu viktigare, som fan av t-shirts har jag nu hittat en som är ett absolut måsteinköp. Det är en t-shirt som hedrar Georges Costanza alter ego Art Vanderlay och hans import- exportföretag. En t-shirt med Vandelay Industries är ju helt given och som en bonus är den stilig också! Döm själva genom bilden på t-shirten här till höger.

Denna t-shirt finns tyvärr enbart i färgen på bilden, en färg som kreativt döpts till asfalt. Bustedtees som säljer tröjan har också en hel del annat skoj, men också de gamla vanliga tramströjorna. Det är en väldigt tunn gräns mellan lyckat och mindre lyckat när det gäller fyndiga t-shirts. Oftast andas ju ”roliga” t-shirts bara ett visst mått av desperation av bäraren: ”Kolla in min t-shirt, det som står på den är precis det jag hade sagt om jag hade varit rolig och framåt!”. Men, men. En Vandelay Industries-tröja är ju egentligen inte skojrolig. Bara bra, på något sätt. Så den får en stor jäkla godkännande stämpel av mig, i alla fall.

Nu gäller det bara att fiska fram kreditkortet och shoppa. Kanske blir en t-shirt till för att få lite valuta för frakten.

Förresten, om ni vet några bra ställen för t-shirts och tröjor online så våga tala om det, för guds skull. Jag lovar att inte köpa samma kläder som ni redan har, för att bespara oss den pinsamheten på stan. Om nu ni inte köpt något helt oemotståndligt, det vill säga. Jag är ju bara människa. 

Currently rated 3.0 by 5 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed