Kläder, accessoarer och sånt som hör till

Armband i silver, ett födelsedagsproblem


skrivet den 23 jul av Rickard, klockan:15:25
Det börjar dra ihop sig till fruns födelsedag. Det blir ett 40-års-kalas utan dess like. En sådan superjämn födelsedag sätter ju tyvärr lite krav på födelsedagspresenten. Speciellt den presenten som kommer från den äkta hälften. Jag har luskat lite och fått en hel del mindre vaga hintar så det verkar vara ett armband i silver som står högt på önskelistan. Jag vågar dock erkänna att silverarmband, och armband i stort för den delen, inte ligger inom mitt kompetensområde. Det är till och med en bra bit utanför nyss nämnda område. Kanske två mil, minst.

Därför har jag tagit till lite specialkompetens inom området armband. Det är min kusin som får rycka in, en kvinna i rätt ålder men framför allt med ett bra hum om min frus smak. Jag vill själv köpa ett ganska minimalistiskt armband. Alltså inte så mycket bling, men samtidigt ska det ju också se ut vad det kostar, om man säger så. Det är svårt, även med experthjälp. Visst går det att byta armbandet om det skulle bli helt fel, men man vill ju att det ska sitta som en smäck!

Kusinen tyckte att det helt klart skulle vara ett armband med berlocker. Det är bara att hålla med. Vi hamnade till slut på Efva Attlings utbud och hittade där ett silverarmband kallat "Funky Chain Bracelet" som vi båda tyckte om och som vi nog tror att frun gillar också. 7900 kronor tycker ju jag är rätt mycket för något att ha runt armen, men man fyller ju bara fyrtio en gång.

Currently rated 1.5 by 58 people

  • Currently 1,499998/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed